Meetonzekerheid

Om meetwaarden in het juiste perspectief te kunnen plaatsen, is het essentieel om de nauwkeurigheid van de meting te weten.

Een meetwaarde van bijvoorbeeld – 50 km/u – krijgt een hele andere lading als daar een meetonzekerheid van 1%, of 10% bij wordt afgegeven. Zeker als er een oordeel – pass or fail – over de meetwaarde moet worden gegeven!

Gedegen kennis en begrip van meetonzekerheidsberekeningen is daarom van groot belang voor laboratoria en meetinstellingen.

Onze deskundige consultants hebben uitgebreide ervaring met meetonzekerheidsberekeningen en zijn op de hoogte van de meest recente methoden en technieken. We werken nauw met u samen om uw meetprocessen en -gegevens te analyseren en de juiste meetonzekerheidsberekeningen uit te voeren.

Daarnaast training en begeleiding we uw medewerkers, zodat ze de nodige vaardigheden en kennis verwerven om meetonzekerheden accuraat te kunnen beoordelen en rapporteren.

Wij helpen u graag met het realiseren van betrouwbare meetresultaten door meetonzekerheden op een gestructureerde en correcte manier te kwantificeren.

Bel of mail ons!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze consultants u ondersteunen bij het uitvoeren van meetonzekerheidsberekeningen, zodat u kunt voldoen aan de normen en eisen van uw sector.