voor directies

Als directie van een 17025-geaccrediteerde instelling draagt u de verantwoordelijkheid voor het waarborgen van de kwaliteit, integriteit en naleving van de normen binnen uw organisatie.

Bij 17025-consultants bieden we een exclusieve training voor directies van 17025-geaccrediteerde instellingen, waarin we u voorzien van waardevolle inzichten en strategieën om uw leiderschap op dit gebied te versterken.

Opzet van de training

De ISO/IEC-17025 gaat veelvuldig in de garanties van de organisatie en het management, maar de achterliggende eisen gaan over leiderschap. In deze masterclass gaan we hier dieper op in en nemen u mee in de eisen van de norm en de accreditatieinstellingen.

We behandelen onderwerpen zoals het definiëren van de strategische visie, het opstellen van beleid en doelstellingen, het bevorderen van een kwaliteitscultuur en het stimuleren van continue verbetering.

Daarnaast delen we praktische tips en best practices op het gebied van leiderschap, communicatie en stakeholdermanagement. We richten ons ook op het begrijpen van de accreditatieprocessen, het omgaan met audits en het bevorderen van accreditatie als een waardevol concurrentievoordeel.

Kosten

Deze training wordt geheel in company gegeven aan uw voltallige directie en hoogste management. Deze duurt 1 dagdeel van 4 uur en kost
€ 1.250,- exclusief btw.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de training en de data en de locaties.