17025-kwaliteitssysteem

Testen en kalibreren zijn voor productontwikkeling en productvalidatie essentieel. Producten en onderzoeksrapporten kunnen pas verantwoord in de markt worden gezet, als is aangetoond dat aan de vereiste standaarden is voldaan. Het is dan ook logisch dat fabrikanten, onderzoeksinstellingen en overheden het werk alleen uitbesteden aan 17025-geaccrediteerde laboratoria en kalibratie-instellingen.

Ook als uw klanten het (nog) niet afdwingen, is een 17025-accreditatie aan te bevelen, want het biedt u:

  • Versterkte concurrentiepositie
  • De zekerheid dat u de industriestandaard volgt
  • Betere verdeling van taken en verantwoordelijkheden
  • Betere planning en communicatie
  • Betere procesmonitoring
  • Meer betrokkenheid en zelfvertrouwen in de organisatie

Onderschatting

De voordelen mogen dan duidelijk zijn, maar een 17025-accreditatie wordt echter vaak onderschat. Onze klanten zijn eigenlijk altijd meesters in hun vak, maar het opzetten en invoeren van een ISO-17025 kwaliteitssysteem is echt een vak apart. Mislukte trajecten van 3 tot 5 jaar zijn geen uitzondering.

Deze teleurstellingen en verspillingen zijn zeker niet nodig!

Dankzij onze uniek methode kunt u in 90 dagen klaar zijn voor uw accreditatie!

Geen papieren tijgers!

Wij geloven niet in dikke kwaliteitshandboeken en papieren tijgers. Onze kwaliteitssystemen voldoet niet alleen aan de normeisen, maar zijn ook praktisch en haalbaar voor uw organisatie. Samen met uw management en uw specialisten leggen we een solide basis voor uw accreditatie.

Wij vertellen u graag meer

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het opzetten van een robuust kwaliteitssysteem, dat voldoet aan de ISO/IEC 17025 en aansluit bij uw praktijk!